novi i stari trendovi

Ovo će biti modni trendovi u 2018. godini!

Getty/Guliver
26.12.2017.
u 07:43

Jesi li spremna? Odbrojavanje do nove godine već počinje, a kao i svaka godina i ova, 2018., donosi pregršt novih i uzbudljivih stvari i trendova. Ovo su najvrući fashion trendovi za 2018. godinu! , piše miss7.24sata.hr

Karirano! 

Foto: Getty/Guliver

Da, to je trend koji ne jenjava. Možda se svi osjećamo kao Sherlock Holmes noseći ovakve kapute, ali zar je to uopće nešto loše? Karirani uzorak je posebno popularizirala Stella McCartney, ali i nova era modne kuće Balenciaga. Karirano ćemo nositi i dalje na kaputima, ali i sve češće kao uzorak odijela, te suknji. Baš kao Ivana Trump koja je zablistala u svojoj kariranoj suknji Zarina potpisa. 

Resice 

Da, i ovaj boho trend se vraća na velika vrata. Od resica smo uspjeli predahnuti na godinu, dvije, ali sada dizajneri poput Diora i Alexandera Wanga ih opet uvode u svoje kolekcije. Resice se ponovno nose na svemu, od odjeće do asesoara i ne možemo reći da nam je krivo zbog toga!

Cipele s velikom kopčom 

Ovaj trend se vratio prvo na piste, a uskoro će prijeći i na ulice. Retro cipele s velikom kopčom preko rista ili oko gležnja jednostavno izgledaju fantastično. Kod njih je prednost što će svaki look, pa i onaj malo riskantniji (čitaj: pretjerano seksi) učiniti gracioznim ili suprotno - jako rockerskim ako se odlučiš za varijantu s više remenja ili kopči.

Boja lavande 

Nakon cijelog spektra pastelnih boja koje su bile trend, na red je došla i boja lavande. Svi smo se pomalo umorili od nježno ružičaste, ali to ne znači da želimo girly predmete u potpunosti izbaciti iz ormara. Zato je boja lavande idealna, a rado ju nosi i Victoria Beckham koju inače najčešće viđamo u neutralnim tonovima.

Cvjetni print 60-ih 

Popularna izreka lika Maryl Streep iz filma Vrag nosi Pradu - "Cvijeće za proljeće? Kako inovativno!", dobila je novu verziju. I uopće nam ne smeta činjenica da je ovo već viđeno, ali sljedeće godine modom će vladati posebno lijepi uzorci. Sada su to krupni cvjetovi na tamnoj podlozi i čak malo prenapadno veliki cvjetni printevi. Savršeno za kombiniranje s kariranim uzorkom!

Kombinezoni 

Foto: Getty/Guliver

Da, i to oni radnički! Baš nam izgledaju fantastično, ali nisu za svaki oblik tijela. Kombinezon s dugačkim zipom po dužini tijela najbolje stoji jako visokim mršavicama. Žene s oblinama će ostati vjerne klasici - kombinezonima koji imaju pojas oko struka!

Predimenzionirani nakit 

Ovo se posebno odnosi na nakit s jakim i napadnim logom. Ako si primijetila kakav sličan komad iz prošlosti među stvarima svoje tete ili bake, prava si sretnica jer slobodno možeš nositi baš to. Mogu biti ogromne naušnice ili neki jako cool sunčane naočale s visećom ogrlicom.

Šljokice za svaki dan 

Da, moguće će biti nositi vestu s velikim šljokicama ili pak metalizirane hlače usred bijela dana u 2018. godini. I to je u potpunosti društveno prihvatljivo i nitko te neće čudno gledati ne brini! Naravno, ključ je u dobrom kombiniranju, a to znači da se šljokice najbolje stiliziraju uz traper. Nikako uz kožu ako ne želiš na kavi izgledati kao da se upravo spremaš za izlazak!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?