SIP BIH

Ovjerene prijave 107 političkih stranaka i 309 neovisnih kandidata

izbori
09.06.2016.
u 14:34

Središnje izborno povjerenstvo BiH završilo je danas na sjednici postupak ovjere prijava političkih stranaka i neovisnih kandidata za sudjelovanje na Lokalnim izborima u BiH, u nedjelju, 2. listopada. 

- Nakon odluka Apelacijskog odjela Suda BiH, SIP BiH je dodatno ovjerilo još tri političke stranke, a nakon otklanjanja nedostataka u prijavi i još jednog kandidata predstavnika nacionalnih manjina uime grupe građana - navodi Ured za informiranje SIP-a BiH, prenosi Fena.

Tako su ukupno ovjerene prijave: 107 političkih stranaka, 309 nezavisnih kandidata, 52 kandidata predstavnika nacionalnih manjina uime 52 grupe građana i šest kandidata predstavnika nacionalnih manjina u ime šest udruženja građana.

Konačan pregled ovjerenih političkih stranaka i neovisnih kandidata SIP BiH će, nakon ažuriranja podataka, objaviti sutra na web stranici www.izbori.ba.

SIP BiH obavještava ovjerene političke stranke i neovisne kandidate da rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija i listi neovisnih kandidata ističe u utorak, 14. lipnja u 16.00 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?