prognoze

Ovaj tjedan u BiH promjenjivo vrijeme, bit će i sunca i kiše

kiša
ilustracija
27.03.2016.
u 17:21

U Neumu je danas izmjereno 15 stupnjeva, Mostaru 16, a u Čapljini 17 stupnjeva.

Nove padaline sutra se očekuju u većini krajeva BiH. Slaba kiša ujutro će padati na zapadu, u ostalim predjelima bit će suho, a na istoku se očekuju i sunčana razdoblja, priopćeno je iz Hidrometeorološkog zavoda RS-a. Tijekom dana kiša će se polako sa zapada širiti prema ostalim predjelima, ali će u Posavini i Semberiji ostati pretežno suvo. Slabe padaline u ovim krajevima moguće su u noći između ponedjeljka i utorka.
Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, a krajem dana u Hercegovini povremeno pojačan. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 7, a najviša od 12 na zapadu do 17 stupnjeva na sjeveroistoku. Meteorolozi i za naredne dane najavljuju toplo, ali promjenjivo vrijeme. Postojat će i uvjeti za povremenu kišu i pljuskove. Dnevna temperatura zraka će svaki dan rasti, pa se u utorak očekuje do 20, u srijedu do 23, a u četvrtak do 27 stupnjeva. U Hercegovini u srijedu i u četvrtak se može očekivati i pojačan jugo. Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da danas preovladava sunčano vrijeme s malom do umjerenom oblačnošću. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u središnjima, istočnim i sjeveroistočnim krajevima ponegdje je registrirana slaba kiša.
U Neumu je danas izmjereno 15 stupnjeva, Mostaru 16, a u Čapljini 17 stupnjeva.  
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?