Franjo Rajković, gospodarstvenik i vijećnik HDZ-a u Vitezu govori o BiH, stanju u HDZ-u, izborima...
Povratak na članak

Ovaj put će biti daleko lakše odlučiti komu dati glas. Sada imamo Hrvatski narodni sabor!

U Vitezu više od 90% gospodarstva drže Hrvati. Nikada nismo ‘vagali’ i zapošljavali smo Bošnjake bez ikakvih ograda i rezervi

Komentari 3

NO
novabila
11:21 25.09.2014.

Zapošljavajte vi gospodine Rajkoviću Bošnjake dok vam se Hrvati Srednje Bosne iseljavaju,Bošnjaci vjerujtemi neče glasat za vas a Hrvata kada nebude vi i slični vama čete se pitati zašto nemate vlast,nažalost za razliku od vas ni u jednoj Bošnjačkoj firmi Hrvati nerade tako se čuva svoj narod.

VL
IB
ivica.bila
18:47 25.09.2014.

za sve si ti kriv a trebo te je Covic davno otjerati i vjerujte sve bi bilo bolje..sada kad si ti reko tako vecina ce u inat glasati za druge..slazem se sa novabila koji je sve reko u sridu..

VL
SO
sojka
07:01 30.09.2014.

Frano ti nemas sta primjenit necovjek bio i osto,taj si koji si kocio razvoj viteza dok si bio na funkciji kao mnostvo stvari,imo si snagu i obraz da covjeka u opini jebes za odkup zemljista pc-a,a nisi imo obraz daa mu ides doma na pecenje i sl.Sada bi kad ti firma tone kasne place bacio se u politiku da me zastupas...eee ti neces jer si seljak ima pametni gospodarstvenika i ljudi

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.