MUP RS

Otvorena biračka mjesta u RS-u, nema incidenata

biračka mjesta
02.10.2016.
u 08:26

Sva biračka mjesta na području Republike Srpske su otvorena i proces glasovanja se odvija mirno, bez incidenata, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske. 

Napominju da Stožer MUPRS-a „Izbori 2016“ prati i poduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne sigurnosne situacije u tom bh. entitetu na dan lokalnih izbora, prenosi Fena.

Zbog održavanja lokalnih izbora, lokacije za izdavanje osobnih dokumenata MUP-a RS-a (referati osobnih iskaznica, prebivališta, boravišta i JMB, uključujući akviziciju) rade danas od 7.00 do 19 sati.

Dokumenti kojima se dokazuje identitet birača su: osobna iskaznica, putna isprava i vozačka dozvola.

S ciljem poduzimanja sigurnosnih mjera i radnji povodom održavanja lokalnih izbora na području BiH, ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač donio je naredbu o zabranu prevoza eksplozivnih materija u cestovnom prometu tijekom današnjeg dana.

Ministarstvo u sjedištu, centri javne sigurnosti, stanice javne sigurnosti i policijske stanice danas neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije