zrakoplovna nesreća

Otkriveno tko je sve poginuo u padu aviona kod Mostara

Braco Selimović
14.05.2017.
u 12:46

U tragičnoj zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila u naselju Rodoč kod Mostara poginulo je dvoje djece Dražena Lovrića, zaposlenika Zračne luke u Mostaru, zatim osmogodišnji sin Sanjina Hadžiomerovića, instruktor vožnje Ivan Karačić te Muhamed Sipović, sin Zijada Sipovića, poznatog bh. sportaša i pjevača. 

Informaciju o smrti Sipovića za Faktor je potvrdio u telefonskom razgovoru i sam Zijad Sipović. 

- Još uvijek sam u šoku. Sinoć su me obavijestili i na putu sam za Mostar kako bih identificirao tijelo - kazao je Muhamedov otac Zijad.

Muhamed je inače sin Zijada Sipovića iz njegovog prvog braka, a živio je u Mostaru s majkom Dženanom Popović i očuhom Nevenom Popovićem.  

Stradali su sudjelovali u manifestaciji "Dani otovorenih vrata" u okviru koje se organizirao i "Let iznad Mostara", koji je nakon samo dvadesetak minuta tragično okončan. 

Avionom je pilotirao Ivan Karačić, pilot s višegodišnjim iskustvom.

Jučer se na mjestu tragedije pojavila informacija da je Karačić dožiovio srčani udar tijekom leta, ali o tome službeno nitko nije želio govoriti. 

Tijela nastradalih sinoć su prevezena na mostarsku patologiju, gdje će biti obavljena obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije