BOŽIĆNO ČUDO

Otkrila da je trudna 30 minuta prije rođenja djeteta: Trbuh joj je bio ravan i ništa nije slutila...

26.12.2020.
u 18:13

Kada se Ally Opfer probudila 21. prosinca 2016. godine, nije imala pojma da je trudna i da se sprema roditi pravo božićno čudo - a sve je započelo sa strašnim bolovima zbog kojih je završila u bolnici, prenosi 24.sata.

Ally Opfer (26) iz Clevelanda u SAD-u je ispričala svoju priču o božićnom čudu, a ona glasi ovako: 'Taj je dan počeo kao i svaki drugi. Uzela sam torbu i krenula na vježbanje s navijačicama - bila sam student i rokovi su završili, ali sam trenirala i pod praznicima. U jednom trenutku sam shvatila  da mi počinje mjesečnica. Naravno, nisam smjela dopustiti da me to zaustavi! Pet sati su me navijačice bacale u zrak i bila sam oduševljena, osjećala sam se kao i obično'.

Vraćajući se kući pet sati kasnije, Allyni grčevi postajali su sve gori. Njezina mama Theresa pronašla je podlogu za grijanje i sredstvo protiv bolova - što nije pomoglo - i Ally je otišla u krevet.

 

- Bila sam iscrpljena, ali nisam mogla spavati. Bilo je čudno, nikad prije nisam patila od takvih bolova kod menstruacije. A ti su bolovi bili stvarno jaki - rekla je.

Sljedećeg dana, 22. prosinca, bol je još uvijek bila prisutna, a sada je i Ally izgubila apetit. Ipak, odlučna da sve nastavi normalno, kad je njezin tata David trebao pomoć u pomicanju kauča, ignorirala je valove agonije i uhvatila se za jedan kraj i pomagala je tati. Na kraju, 40 sati nakon što su počeli bolovi, Ally se složila s mamom i tatom da nešto stvarno nije u redu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?