Čapljina - Trebižat

Otklanjaju nedostatke na šahtovima

09.11.2016.
u 09:00

Odmah nakon presvlačenja asfaltnim slojem, nakon prokopavanja i postavljanja komunalne i druge infrastrukture na dijelu prometnice M–6 između Čapljine i naselja Trebižat, počele su pritužbe vozača na loše izvedene šahtove. Pristupilo se otklanjanju nedostataka. Govoreći o poslu koji je u tijeku, Želimir Antunović, rukovoditelj na gradilištu, kaže:

- Izvođač radova su Ceste Mostar. Otklanjamo posljedice nastale prilikom izvođenja radova, a nalog su dale Ceste Federacije. Idemo postupno, šaht po šaht, nastojimo posao odraditi kako treba. Problem je u tome što ti originalni šahtovi, odnosno poklopci, nemaju dihtunge. Jedan je poklopac imao i njega smo namjestili idealno, ostale rješavamo na druge načine. Bez obzira što su sada izvučeni na odgovarajuću razinu postojećeg kolnika, moramo namjestiti svaki poklopac prema okviru šahta. Temeljito smo se prihvatili posla, pa ćemo ga i riješiti, odnosno za svaki šaht naći ćemo odgovarajuće rješenje i tako problem trajno otkloniti, naglašava rukovoditelj Antunović. Promet se povremeno odvija usporeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije