varaždin

Otac monstrum 7 godina silovao tri kćerke s posebnim potrebama

silovanje
Foto: ilustracija
20.09.2016.
u 11:15

Sud u Varaždinu u utorak je nepravosnažno osudio muškarca S.N. za višestruka silovanja i polna zlostavljanja maloljetnih kćeri, pišu “Mnovine” a prenosti index.hr. S. N. je naveo kako ne želi nazočiti objavi presude, a sudsko vijeće, na čelu sa sutkinjom Melitom Mioč-Felak, osudilo ga je na zatvorsku kaznu od 17 godina.

Muškarac je osuđen zbog silovanja i zlostavljanja tri maloljetne kćerke, u razdoblju od 2008. do 2015. godine, a stravični zločini navodno su se dogodili kod Lopatinca. Djevojčice su zbog poteškoća u razvoju u školi išle na prilagođeni program.

Prijetio curicama da će ih zatući

U presudi je vidljivo kako su neke od djevojčice zbog trauma zadobile psihičke smetnje, u vidu trajne promjene ličnosti te drugih smetnji.

Za vrijeme zlostavljanja, otac je djevojčicama prijetio batinama te kako će ih “zatući”.

S.N. je dužan da nadoknadi troškove krivičnog postupka u iznosu od 30.708,95 kuna, paušalnu svotu u iznosu od 700 kuna, kao i naknadu i obvezne troškove opunomoćenica oštećenih te obvezne troškove oštećenih, a iznosi će biti naknadno određeni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije