Esad Hindić otvoreno

Otac fatalne Sunite: Nisam se viđao s kćerkom, ali mi je žao što je ubila čovjeka

Denis Kapetanovic/PIXSELL
08.10.2019.
u 16:51

- Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svatko odgovara za svoje postupke, ovim riječima jučer je za Dnevni avaz otvorio dušu Esad Hindić, otac Sunite Hindić-Bošnjaković (21). Njegova kćerka sumnjiči se da je hicem iz pištolja usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela „Vila Ivanković“ u mjestu Buna pored Mostara.

S Esadom su razgovarali nakon što je pokušao posjetiti kćerku u pritvoru.

- Bio sam gore (Mostar, op. a.) u tužiteljstvu, ali mi nisu dozvolili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora - priča Esad.

On priznaje kako nije bio u najboljim odnosima s kćerkom, ali ističe kako vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom saslušanja. Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao kako je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Da je bilo sreće pa da je barem ranjen, da je preživio - u jednom dahu priča Esad.

Prema njegovim riječima, ne želi da se stvara pogrešna slika o njegovoj obitelji. 

- Želim da javnost, a prije svega obitelj ubijenog, znaju da ja nisam pas. Želio sam otići na pokop čovjeku, ali me bilo strah. Ovim putem želim izraziti sućut obitelji nastradalog - zaključio je Esad Hindić.

On tvrdi kako mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, usprkos lomu obje noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku.

- Znam samo da postoje svjedoci koji su vidjeli Sunitu kako ide od sobe do sobe i govori da je Nino ranjen, da mu treba pomoć... Neka sud sve ispita - poručuje Esad Hindić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?