Promocija diplomanata

Ostvarili ste ciljeve jer ste uvijek znali svoj put i niste odustali

06.02.2016.
u 07:00

Svečana promocija profesora, magistara struke i prvostupnika Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održana je jučer u velikoj dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača”.

Tom prilikom promoviran je 381 diplomant, od kojih jedan magistar znanosti, 84 magistra struke, 202 prvostupnika, 86 profesora, dva nastavnika i šest viših sportskih trenera.

Radost dijelimo svi

U ime rektorice Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Ljerke Ostojić, diplomante i sve nazočne pozdravila je Izabela Dankić, prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru.

- Radost vašeg uspjeha i uspjeha cijelog fakulteta dijelimo svi mi nazočni, a posebno članovi vaše obitelji.

Želim da nastavite koracima vaših prijašnjih kolega, danas uspješnih znanstvenika, stručnjaka, profesora, nastavnika, učitelja, glazbenika i trenera koji znanje i vještine stečene na ovom fakultetu koriste u radu s djecom, mladima i na dobrobit cijelog društva.

Časno promičite svoj fakultet i nastavite njegovu uspješnu i dugu tradiciju, istaknula je na promociji Izabela Dankić.

Diplomantima je čestitao i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Mario Vasilj, te im se obratio prigodnim riječima:

Istinske vrijednosti

- Henry Ford kaže da su prepreke one strašne stvari koje vidite kada skinete oči sa svoga cilja. Stoga je u životu uvijek iznimno važno odrediti vlastite ciljeve i njima se podrediti, ustrajati i ostvarivati ih.

Vi ste uvijek znali svoj cilj i svoj put i zato ste danas ovdje. Niste odustajali i niste iz vida izgubili svoj cilj i stoga se danas svi zajedno radujemo vašem uspjehu. Vi sada znate kako se postiže uspjeh, kazao je dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj te dodao:

- Vama, dragi diplomanti, čestitam na uspjehu.

Hvala vam što ste bili dijelom naše velike fakultetske obitelji, vjerujemo da ćete se uvijek rado sjećati ovih dana i vašeg velikog uspjeha.

Sigurni smo da ćete i nadalje biti dio našeg zajedništva i da ćete u svojim sredinama svojim radom i zauzimanjem za istinske vrijednosti dati prinos našem narodu i našoj društvenoj zajednici i biti najbolji promotori našega fakulteta. U to ime svima još jednom čestitam, svim diplomantima, roditeljima i prijateljima. Veselimo se, danas je dan veselja, poručio je dekan Vasilj. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?