USPJELA MANIFESTACIJA

Ostvaren je glavni cilj: poslane poruke mira kroz Pečat

pečat
Foto: VL
29.03.2014.
u 10:06

Sve reakcije govore da je Večernjakov pečat i dalje najvažniji društveni događaj u Bosni i Hercegovini, a popis gostiju, dobitnika nagrada i medijski interes svjedoče i o regionalnom značaju manifestacije

Dan poslije glamurozne završnice ovogodišnjeg “Večernjakova pečata” u našu redakciju stizale su brojne čestitke i pohvale visokih gostiju iz javnog i političkog života, kolega iz medija, ali i naših čitatelja koji su manifestaciju iz Kosače u četvrtak uvečer pratili preko televizijskih ekrana. Sada kada se spustio zastor na 13. Večernjakov pečat ponosno možemo reći da smo ostvarili sve ciljeve koje smo zacrtali pripremajući ovaj projekt.

Najveći društveni događaj

Sve reakcije govore da je Večernjakov pečat i dalje najvažniji društveni događaj u Bosni i Hercegovini, a popis gostiju, dobitnika nagrada i medijski interes svjedoče i o regionalnom značaju manifestacije. Posebne pohvale i čestitke dobili smo od visokih pokrovitelja ovogodišnjeg Pečata, predsjedatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslava Bevande i predsjednika Sabora Republike Hrvatske Josipa Leke. 13. Pečat će se sigurno pamtiti po porukama mira koje su upućene s različitih adresa, a najvažnija je svakako ona iz Vatikana. Preko naše manifestacije, Sveta Stolica je poslala poruku mira svim narodima i građanima BiH i regije. Ta poruka ima još veću težinu ako se zna kroz što je prošla ova zemlja i koliko je turbulentna njena sadašnjost.

Ponosni na Pečat

Mi smo, pak, ponosni što se i ove godine potvrdilo da kriteriji za dodjelu Večernjakovih priznanja nisu nacionalna, religijska ili bilo koja druga pripadnost kandidata, već uspjeh i postignuće u nekoj od važnih sfera ljudskog djelovanja. Večernjakov pečat svih ovih godina promovira uspjeh i kvalitetu te pokazuje nama i svijetu pozitivnu stranu BiH. Mnogi su primijetili kako je ove godine taj naš angažman bio još izraženiji pa se Večernjakov pečat može nazvati i svojevrsnim glasnogovornikom ili promotorom te pozitivne BiH.

Dojmovi s ovogodišnjeg Pečata se još uvijek sređuju, a pripreme za idući već se zahuktavaju. Zahtjevan je to i odgovoran posao koji više nije samo naš, Večernjakov, nego projekt koji mnogo znači cijelom bosanskohercegovačkom društvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?