Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Osoba s crne američke liste pregovara s Komšićem i Izetbegovićem

Komšić, koji je stalno isticao da neće ulaziti u koalicije i vlast s reketarima i radikalima, sjedio je za pregovaračkim stolom, nedaleko od Bjelice, i nastojao postići dogovor o koalicijskoj većini, javlja Avaz
09. studenoga 2014. u 21:09 2 komentara 2283 prikaza
pregovarac

U brojnoj delegaciji Saveza za promjene, odnosno SDS-a i njegovih partnera, nalazi se i Milovan Cicko Bjelica. On je i danas na crnoj američkoj listi jer je dokazano da je pomagao skrivanje optuženih ratnih zločinaca, posebno Radovana Karadžića. Bjelica je na velika vrata ušao u Predsjedništvo BiH i zasjeo u sami vrh stola, točno preko puta Emira Suljagića, visokog funkcionera Demokratske fronte, javlja Avaz.

pregovarac | Autor :

Komšić, koji je stalno isticao da neće ulaziti u koalicije i vlast s reketarima i radikalima, sjedio je za pregovaračkim stolom, nedaleko od Bjelice, i nastojao postići dogovor o koalicijskoj većini, javlja Avaz.

Bit će zanimljivo dalje pratiti reakcije članstva i glasača DF-a, ali i brojnih udruga branitelja i žrtava zločinačke politike Radovana Karadžića, kojeg Bjelica i danas glorificira.

pregovarac | Autor :

Milovan Cicko Bjelica ima i svoju internetsku stranicu www.milovanbjelica.com na kojoj se može pronaći mnogo zanimljivosti iz kojih se vidi da on i danas veliča Radovana Karadžića kojemu se u Haagu sudi za najteže ratne zločine.

  • smjesak2222:

    e moj sulajgiću, pričom i koaliaranjem sa SDS-om popljuvao si sve svoje u srebrenici

  • cope:

    Eto Dodik I Covic su bolji oni docekuju I velicaju osudjene ratne zlocince .Kordica I Plavsicku,pa napisite nesto I o tome.