„Rad policije u zajednici“

Osnovci iz Gruda posjetili graničnu policiju u Gorici

gpbih
17.05.2016.
u 16:24

U okviru projekta „Rad policije u zajednici“, učenici Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Gruda posjetili su u ponedjeljak Jedinicu granične policije Gorica.

Kako je priopćeno iz Granične policije BiH, policajci su proveli dječake i djevojčice kroz službene prostorije. Osnovci su upoznati o svakodnevnom radu i zadacima službenika policije, kao i specijalističkoj opremi kojom se koriste prilikom graničnih provjera i u nadzoru granice.

GPBiH projektom „Rad policije u zajednici“ želi unaprijediti partnerski odnos i komunikaciju s građanima. Otvorena vrata za osnovce, srednjoškolce i studente jedan su od brojnih oblika sauradnje sa zajednicom. Interes najmlađih Bosanaca i Hercegovaca za posjete jedinicama GPBiH tradicionalno je veliki. 

U 2015. godini organizirano je 56 posjeta širom BiH. Najveći broj otvorenih vrata imala je Jedinica granične policije zračne luke u Sarajevu, a posjete su omogućile i jedinice na zračnim lukama u Mostaru, Tuzli i Banjoj Luci, kao i jedinice granične policije: Orašje, Brod, Brčko, Bijeljina, Velika Kladuša, Dobrljin, Gradiška, Hum, Višegrad i Izačić, priopćeno je iz GPBIH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije