Roditelji ogorčeni:

Osnovce u Beogradu na ekskurziji odveli u posjet Cecinoj vili!

Ceca
03.06.2016.
u 14:25

Učenici trećeg razreda OŠ "23. listopad" iz Sremskih Karlovaca su tijekom jednodnevne ekskurzije u Beogradu odvedeni u "posjet kući Svetlane Ražnatović", piše 021.rs.

Poznata folk pjevačica se sa "mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD", prenosi site novosadskog radija.
 
Kako se navodi, o događaju je redakciju obavijestio jedan roditelj, koji je rekao da njegovo dijete nije odgojeno tako da "zna tko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram".
 
"Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD osobno od nje", kaže ovaj roditelj.
 
U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da djeca posjete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej zrakoplovstva i stadion Crvene zvezde, prenosi Pogled.ba
 
Prema riječima njegovog djeteta, ali i još nekolicine vršnjaka koju je, kako tvrdi, kontaktirao, tri učiteljice koje su vodile djecu na ekskurziju dosjetile su se da bi zanimljivo da probaju da posjete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane. 
 
"U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dijete da ipak govori istinu. Naravno da je većina djece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevjericom kao ja, dočekala priču o tom posjetu posjetu, jer živimo u takvom društvu gdje je sve naopako, ali moje dijete i ja ne dijelimo to oduševljenje", jasan je on. 
 
Za 021 dodaje i da je jutros osobo pozvao ravnatelja škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "vjerojatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vrijeđa. 
 
I redakcija 021 pokušala je stupiti u kontakt sa ravnateljom škole "23. listopad" Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva. 
 
Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može komentirati slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da ni jedna škola ne smije odstupati od utvrđenog plana ekskurzija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?