sastanak sa sindikatima

Osigurati što bolje uvjete za rad pripadnika Granične policije BiH

26.10.2022.
u 16:28

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić i pomoćnik ravnatelja za organizaciju i operacije Dragan Kulić održali su sastanak s predsjednikom Sindikata GPBiH Emirom Tanovićem i zamjenicima predsjednika Draganom Krvavcem i Draganom Matovićem.

Na sastanku je razgovarano o aktualnom stanju i aktivnostima koje provode pripadnici Granične policije BiH, kao i o problemima i izazovima s kojima se svakodnevno susreću, priopćeno je u srijedu iz Granične policije BiH.

Kako se navodi, razgovori su se vodili i o mogućim rješenjima za poboljšanje uvjeta rada pripadnika GPBiH, kao i o načinima poboljšanja materijalnog položaja i pravnog statusa policijskih službenika.

Sindikat je ovom prilikom zahvalio rukovodstvu GPBiH na otvorenom dijalogu i uvjetima koje su osigurali za rad sindikata te su dogovorene daljnje aktivnosti koje će se provoditi zajedničkim djelovanjem, s ciljem osiguranja što boljih uvjeta za rad pripadnika Granične policije BiH, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije