EKSKLUZIVNI Intervju
Povratak na članak

OSA piše izmišljotine. Hrvatima se ‘lijepi’ etiketa ruskih špijuna da bi ih zavadili sa SAD-om

Komentari 3

TI
tito
15:05 25.09.2017.

da li je ovaj lik svjestan da je upravo potvrdio izvještaj OSA, da se sastanak dogodio, da su pokušali preko sastanka u kafani, a ne preko institucija države čije su vlasništvo rudnik i aluminij da prodavaju i preprodavaju državno vlasništvo, a sve to dogovara sa članom nadzornog odbora luke ploče, inače bivšim obavještajcem SOA Josip Jurčevič. Pa da li je on svjestan da je upravo sve potvrdio, zar načelnik može biti toliko gl..

VL
ĐU
ĐuroPucarStari
21:35 25.09.2017.

E moj načelniče Ivane što se tiče tri izborne pobjede uspio si zahvaleći silnim direktorima njihovim zamjenicima izamjenicima tih silnih zamjenika te ostaloj mnogobrojnoj bagri koje si polupismene stavio tamo gdje su sada koji danima sjede netadeći ništ i zajebavaju obične ljude plus njihova rodbina itd. Uz sve ulizivanje nasadiše te ovi što im čestitaš bajram e mahšala .A nebi oni tebe da nisi duboko umočio prste u med. O tvojim službenicima govorim iz vlastitog iskustva. Nisam član nijedne partije !!!!!

VL
MR
Mrkoslav
23:37 25.09.2017.

A što su se 'kratki' paraobavještajac i 'dugi' bivši uzj... Ajde bolan Đuro&tito pišite izvještaje i šaljite Osmici. Sve se zna. I koliko za to dobivate novca! Sve to znaju i oni preko granice a i oni preko Bare. Nećee vas ovi AID-ovci spasiti!!!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.