Oružane snage BiH i dalje pružaju pomoć stanovništvu ugroženom od poplava

24.03.2018.
u 13:24

Oružane snage Bosne i Hercegovine sukladno odobrenju Predsjedništva BiH, i danas nastavljaju pružati pomoć civilnim organima vlasti i stanovništvu ugroženom od poplava.

Kako je priopćeno iz Ministarstva obrane BiH, od ranih jutarnjih sati jedan helikopter te 40 pripadnika OS BiH nastavili su angažman na pomoći ugroženom stanovništvu na području općine Kozarska Dubica.

Jučer je 40 pripadnika OS BiH pružalo pomoć civilnim strukturama vlasti u obrani od poplava u općinama Bosanski Brod i Kozarska Dubica s jednim helikopterom i inženjerijskim strojevima koje se služile za iskop i dovoz materijala za izgradnju nasipa u cilju sprječavanja daljeg izlijevanja rijeke Save.

OS BiH će sukladno svojim zakonskim nadležnostima i trenutačno raspoloživim ljudskim i materijalnim resursima biti spremne pružiti svu neophodnu pomoć i potporu civilnom stanovništvu na ugroženim područjima u obrani od poplava, navode iz MOBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije