PROVJERITE!

Optička iluzija otkriva kakva ste ličnost: Vidite li profil djevojke ili muškarca s brkovima?

playbuzz.com/quizzes
25.03.2022.
u 07:34

Ako vidite lice mlade djevojke, optimistični ste i iz vas isijava pozitivna energija...

Kad pogledate ovu sliku, vidite li stražnji dio glave djevojke ili lice starijeg muškarca?  Prema korisniku Teacher Quizzes s portala Playbuzz, ono što prvo vidite u ovoj optičkoj iluziji može otkriti neke crti vaše osobnosti i jeste li vođeni ciljevima i pouzdani ili ste pak optimistični i impulzivni...

- Ako vidite profil mlade djevojke, optimističniste i blistate zbog svoje pozitivne energije - piše, a viđenje te slike povezuje se i sa "snažnom i znatiželjnom osobom koja uživa pomagati drugima".

Ipak, uz pozitivne karakteristike uvijek idu i negativne, pa se profil djevojke također povezuje s "velikom impulzivnosti".

- Stalno se razvijate i 'rastete' uz savjete i podršku ljudi oko vas - dodaje.

Foto: playbuzz.com/quizzes

Ako ste na slici prvo pak vidjeli muškarca s brkovima, onda ste, objasnio je, "smireni, pošteni, vjerni i pouzdani"...

- Kad si postavite cilj, temeljito i pažljivo planirate sve korake i polako ih, jedan po jedan, ostvarujete. Takav vas plan drži dalje od impulzivnih odluka! - objasnio je. Ipak, u tom vam je slučaju loša strana, dodaje, pretjerana sklonost perfekcionizmu.

- Opustite se s vremena na vrijeme i dopustite si da ne brinete o ničem i tako izliječite tijelo i um! - savjetuje korisnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?