Oproštajna posjeta šefa Misije OESS-a Sudu BiH

21.08.2017.
u 16:11

 Predsjednik Suda Bosne i Hercegovine Ranko Debevec primio je danas u oproštajnu posjetu veleposlanika Jonathana Moorea, šefa Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini, koji 1. rujna završava mandat u BiH.

Moore je iskazao zahvalnost Sudu BiH na odličnoj dugogodišnjoj saradnji čija je bezrezervna podrška doprinijela ostvarenju mnogih projekata i ciljeva OESS-a. Naglasio je i važnost transparentnosti Suda BiH koji je, poštujući mandat OESS-a u Bosni i Hercegovini, uvijek otvoren za monitore Misije.

Tijekom sastanka naglašena je potreba za nastavak reforme pravosudnog sistema BiH u skladu sa standardima Europske unije. S tim u vezi veleposlanik Moore je potvrdio nastavak snažne podrške OESS-a procesu jačanja vladavine prava u Bosni i Hercegovini.

Na kraju sastanka predsjednik Suda BiH Ranko Debevec zahvalio je Mooreu na kontinuiranoj podršci i poželio mu sreću u daljem profesionalnom radu, priopćeno je iz Suda BiH.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije