Kampanja na mobitelu

Oporba “igra” igrice o Dodikovoj zračnoj luci u Trebinju i krađi novca

20.09.2018.
u 07:00

- U zračnoj luci u Trebinju je nestašica kerozina. Svi pokušaji dostave kerozina su propali. Jedina nada da zrakoplov poleti jest na junaku igrice da skupi 10 kanistera kerozina i tako spasi red vožnje. Pomozite našem junaku da dostavi kerozin. Sretno - opis je igrice koja se pojavila na Google Play Storeu pod nazivom “Aerodrom Trebinje” i koja se može instalirati na mobilne uređaje. Sastavni je to dio prljave predizborne kampanje u BiH koju očito vodi oporba u RS-u i napada višestruke najave iz redova SNSD-a kako će se u Trebinju izgraditi zračna luka. Čak je bilo najava i da bi Rodoljub Drašković, vlasnik koncerna Swisslion, mogao realizirati tu inicijativu. No, do sada se to nije dogodilo.

Kerozin, magarac...

U igrici napravljenoj za Android uređaje se, međutim, ismijava taj “pothvat” te se u jednome trenutku pojavljuju čelnik SNSD-a Milorad Dodik i predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?