Naslovnica Vijesti

Ono kad zove najgora noćna mora: Muškarac podigao telefon, a tamo ga dočekala hrpa žohara

Muškarac u Australiji doživio je šok kad je odlučio provjeriti što se nalazi iza zidnog telefona
09. siječnja 2019. u 15:45 0 komentara 453 prikaza

"Dobar dan, pri telefonu vaša najveća noćna mora" - da, točno bi se tim riječima mogao opisati poziv koji bi bio upućen s ovog telefona.  

Ovaj muškarac doživio je vjerojatno šok života kad je podigao slušalicu jer ga je, umjesto poziva i nekog prijateljskog glasa, dočekala hrpa žohara u zidnom telefonu... Da, definitivno najgora noćna mora!  

 

 

Što je još gore, to ni nije telefon osobe koja je naišla na žohare, već se muškarac samo njime poslužio... Odnosno, htio poslužiti! UNILAD prenosi izjavu anonimnog muškarca:

- Ovaj sam video snimio dok sam radio na jednoj nekretniji u Sydneyu. Pomislio sam da bih trebao vidjeti što se nalazi unutar telefona jer je izgledao jako prljavo i učinilo mi se da možda ne radi. 

Doživio je definitivno jedno od gorih iznenađenja jer prisutnost žohara pomaže u širenju bolesti kao što su salmonela i E. Coli, a mnogi ljudi mogu doživjeti alergijske reakcije kad dođu u kontakt s njima.  

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.