INTERVJU DRAGAN ČOVIĆ:
Povratak na članak

Oni koji su blokirali zakone sada peru ruke

Bio bih sretan da danas ne postoji nijedan razlog da se ja kandidiram za Predsjedništvo BiH

Komentari 7

IB
ivica.bila
10:08 02.06.2014.

bravo Dragane pa nismo ni mi ripa bez korijena..nemoj se kandidovati za predsjednika i tako dokazi da nemas velike pretenzije na vlast..pusti malo mladje da se dokazuju, naravno i njih ima jako sposobni..

VL
RO
rosa
14:59 02.06.2014.

Naravno da srbofil, ćiriličar i "najveći Hrvat" Čović nikada nije kriv. Ako nemože drugačije, od pomoći je zastara optužnice ili nestanak dokaza iz predmeta kod korumpiranog BiH sudstva. Što bi Hrvati bez tako "kompetentnog" kandidata?

VL
DU
Deleted user
08:45 03.06.2014.

INteresnatno kako se nitkou komentarima ne dotiče suštine problema. nekima očito smeta čović i oni to pokazuju vrlo otvoreno i to je njihov stav. ako je bilo dobre volje za usvajanjem zakona šta se čekalo do sada? Pa zar ta rezolucvija nije suvojena prije tri mjeseca, te prolongirano njeno objavljivanje. Pa nije ovaj zakon HDZBIH nigdje blokirao cijelo ovo vrijeme. kad je bio u pitanju zakon o prebivalištu oni koji nisu dolazili na sjednicu "bolest" sad dosli da čekaju pred parlamentom nebi li bilo izvanredne sjednice Doma naroda. I ono lagumdzijino bacanje prasine u oci bh javnosti je bas dno dna. čuj preko vikenda on nesto izlobirao kad niti jenda instirucija ne radi. ako to neki ambasador moze u birtiji zavrsiti onda nesto debelo ne stima ili je očito da se radi po vec pripremljenom scenariju lagumdžijine "zabrinutosti i brze reakcije".

VL
Avatar error
error
11:34 02.06.2014.

mozes ti pricati sta hoces ali sa hrvati u bih nista ne pitaju, ama bas nista ...stoga je smijesno kada netko optuzuje hrvate za opstukciju nekog zakona ili slicno. kao primjer tome su prosli izbori gdje su dva hdz-a dobilala preko 80% potpore hrvatskih glasaca a nisu bili dio vlasti u fbih ... znaci uz pomoc hrvatskih Juda -foteljasa /hsp/ i postenjacina lijanovica muslimani su krojili vlast i zakone kako njima odgovara, normalnosve uz blagoslov govana iz ohr...sad je situacija malo drugacija, hrvatska je clanica eu te nece dozvoliti da se ponovi isti scenarij kao na proslim izborima...bez obzira sto je u hravtskoj sdp na vlasti ni oni nikada nisu priznavali nametnute hrvate u federaciji kao predstavnike hrvata, opet su se sastajali samo onima koji su imali legimitet hrvatskog birackog tjela a to je dva hdz-a ...uvjeren sam dace stranke okupljene oko hns osvojiti preko 85% glasova hrvatskog birackog tjela te ce one zastupati hrvate na svim razinama vlasti!!!

VL
BR
brodarevac
11:08 02.06.2014.

Hoće Čova da pokaže i on svoje mišiće pa da ovu jadnu zemlju još više gurne u blato dok završava dvorac pored rijeke izdaje vilu u Zaostrogu može malo i da se zajebava sa BiH narodima i narodnostima. On ima račune i po Hrvatskoj i po drugim zemljama a za poplavljene ga ... to je pokazao vozajući se čamcem po poplavljenoj Posavini sa sunčanim naočarima

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.