Čović odlučan
Povratak na članak

Onaj tko ima vlast u RS-u naš je partner, a na Izetbegovićeve provokacije nećemo nasjesti

Upitan kako gleda na poruku Izetbegovića da „očekuje da će Čoviću biti važniji interes hrvatskog naroda nego Milorada Dodika“, prvi čovjek HDZ BiH odgovorio je da u toj izjavi ima izvjesne doze provokacije, ali da on neće na to nasjedati

Komentari 16

Avatar Kralj_Stjepan_Tomašević
Kralj_Stjepan_Tomašević
20:54 09.11.2014.

Vrijeme je zrelo za razdruživanje u ovoj nazor tvorevini!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
SO
Special_one
18:03 09.11.2014.

Jedan pametan čovjek, velikan, nobelovac, jednom je rekao: - Tamo gdje prestaje logika, počinje Bosna! Prije izbora sam se plašio ovog epiloga, ne iz pozicije mene kao člana hrvatskog naroda, već kao građanina BiH, i zato sam u nekom odd komentara napisao da će zadnji čavao u lijes Bosne i Hercegovine zakucati Željko Komšić, simbol obespravljenog naroda! Nakon što je kršio izbornu volju Hrvata, sada želi kršiti izbornu volju Srba i smatram, ako se ovo potvrdi, da je BiH pred službenim raspadom, samo ako ćemo već završavati ovu priču, ne dopustimo da je završimo na krvlju što Komšić želi jer je njemu cilj vladavina i anarhija, priču završimo u mirno, prijateljskom stisku ruke i kažnjavanju Komšića i sličnih!

VL
SO
Special_one
20:35 09.11.2014.

Jasmin001: Ma kome ćeš ti napisat da je neškolovan, pa pogledaj svoj komentar, ti si potpuno nepismen. Ovo je rušilačka politika koju tvoji vode u BiH i uvjeravam te da Željko Komšić zabija čavle u lijes zvan BiH. Pa što ti misliš da će ova državna razina imati ikakvo značenje ako predsjednik Hrvata u BiH Dragan Čović kao član Predsjedništva krene rušiti sve što oni dogovore, a takvom Čoviću mi ćemo opet dati glas jer je dosljedan i četiri godine nije htio ući u vlast koja će majorizirati Hrvate! Hrvate ste prevarili u ratu, prevarili ste ih Alijansom za promjene, prevarili ste ih projektom "Komšić, Sejdo Bajramović", prevarili ste ih "Platformom", sada ih želite prevariti "Platformom IZDAJNIK S BROJEVIMA" i na vrijeme smo shvatili kakvi ste, ali nismo imali način da vam odgovorimo, ili bolje, nismo bili toliko pokvareni da vas prevarimo. Sada imamo jake saveznike, a to je srpski narod čiju ste izbornu volju odlučili zanemariti. Iako nismo prirodni saveznici, da nas ne nestane u BiH morat ćemo biti ujedinjeniji nego ikad. A možda nećemo morati ništa raditi već samo biti pragmatični i čekati Sejde Bajramoviće da odrade posao i ukinu tvorevinu za koju su Hrvati prvi ustali devedesetih!

VL
ZE
zebac
16:41 09.11.2014.

pa zar je moguće da će nas opet priškolat muslimani komšić i izetbegović.ma nedajte im milimetra ustupka.neka se dogovaraju između sebe kako oće ali naše nedajte.ma najbolje je to raskopat i svak sebi ko bog i baba

VL
CV
cro_vuko
13:05 10.11.2014.

ocito bosnjacka politicka elita nije promjenila nacin djelovanja, steta pa se biraci nisu jace izjasnili za fahrudina radoncica i SBB. Cini mi se da cemo opet morat cekat 4 godine pa da SBB jos vise ojaca i da napokon pocne sudjelovat u vlasti. Ogromna steta da Komsic sa svojom iskljucivom politikom prema Hrvatskome narodu opet sudjeluje u vlasti.

VL
PA
pacijent
18:23 09.11.2014.

covic je u pravu ako neko organizira vlast u rs onda je on partner muslimani oce da zavade pa vladaju prosli put su to uradili hrvatima a sad oce srbima to je njihova kurvinska politika

VL
KA
kankankan
23:59 09.11.2014.

Meni se čini da je Dodik u stanju napraviti vlast u RS. I on to otvoreno najavljuje – izjavio je Čović za „Avaz“. Prnuli ste obojica u cabar!:))

VL
BR
brodarevac
11:59 10.11.2014.

Prazna priča savez oko SNSDa ima 6 članova id Savez za promjene ima 6 na nivou države sad će Čović da određuje skim će i ostali u koaliciju "možeš sa ovim sa onim ne možeš" kao razmaženo derište. Uzmi Fahru nemoj Željku, inače ja s tobom nemogu, ja sam pobjednik a vi niste, ja treba da biram, a vi da slušate .... do bola.

VL
PB
pero.baruncic.9
04:35 11.11.2014.

Nismo neprijatelji jedni drugima, zajednički neprijatelji su nam siromaštvo, nedostatak perspektive za mlade i veliki javni dug, ali i ovi politicari u B H, koji ne znaju - put izlaza iz toga... ista prica zadnjih godina, taj ne zna satavitiiti dvije hrvatske ovce, bez ujma u vuni. Takvi nikada i nigdje nisu rijesli niti jedno, pa ni nacionalno pitanje i nalaze se u izm....etu povjesti. Jare, Bare i pare - znakovi na njegovom putu.

VL
RO
rosa
10:38 11.11.2014.

U pregovorima sa SDA je učestvovao i podpresjednik HDZ-ea Čavara koji kaže da je tada dogovoreno slijedeće: "Čini mi se da smo tada dogovorili da ćemo nastojati ..." Razumljivo, nema šta? Mogli bi se ugledati na bakice na tržnici i od njih učiti kako se pravi dogovor.

VL
BR
brodarevac
08:06 10.11.2014.

Smješno je kako se zaboravlja da je Čović imao vlast na nivou BiH da je sa Dodikom već 8 godina na istoj klackalici i da je glupo da on određuje s kim će SDA. Pa i sam je rekao da SDA mora imati još jednu jaku stranku SDA je odabrala i šta tu sad skačete ko da ste poludjeli. Šta bi ste da određujete ko će skim, kad će ko piškiti kad će ko kakiti dajte se dozovite pameti, niko Čovića nije izbacio iz vlasti.

VL
JA
jasmin001
19:53 09.11.2014.

Postujem sve religije u BIH i njihove narode , medzutim problem je u BIH sto je narod jos jako naivan, neskolovan, jako emotivan itd da nebi dalje nabrajao. Samo bi zelio napomenuti kao sto neki u BIH misle da je mogu dijeliti i da ce biti nekih novih Entiteta i da ce se Bosna dalje cijepiti. Ja vam sigurno garrantujem da BIH nece biti podjeljena niti ce biti Republike Srpske. Pa sta vi mislite da ce neko gledati da se Cijepa????? Zapamtite, BIH ima jos puno Sinova i Patriota koji ce zivot dati za nju. A unaprijed postujem sve gradjanje BIH bilo Koje vijere .

VL
KA
kankankan
15:36 09.11.2014.

Nema logike u politici Covicu ! Mozete lako ostati obojica vanka

VL
CO
cope
18:15 09.11.2014.

Special one ti imas pravo kakav je Komsic Rvat kada nije nijednog Muslimana i Srbina ubija ni u logor zatvoria.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.