vodi pravi rat

Ona ne staje! Meghan podigla novu tužbu, ovaj put u ime malenog Archieja

09.09.2020.
u 10:58

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle odstupili s kraljevskih dužnosti,a jedan od prvih koraka nakon toga bio im je podići tužbu protiv britanskih medija. Iako su prvu bitku izgubili, čini se da nisu završili rat, jer vojvotkinja i njezin suprug su u ime malenog Archieja sada podigla tužbu protiv fotografske agencije Splash News.

Njihov odvjetnik tvrdi da su paparazzi pratili Meghan i Archieja danima, te da su ih slikali kroz ogradu i čekali u zasjedi, kako bi ih napokon uhvatili u šetnji parkom. Na fotografijama koje je agencija objavila ne vidi se Archiejevo lice niti tijelo, jer ga je Meghan dobro zabundala i nosila okrenutog prema sebi, tako da ga kamere nisu mogle snimiti.

Meghan je zasad tužila samo američku podružnicu agencije, ali odvjetnik Jonathan Barnes tvrdi da slična sudbina čeka i njihovu britansku granu. Inače, bivša glumica prvo je tužila britanski tabloid Mail on Sunday zbog članka koji su objavili 2018. godine, a u kojemu je medij otkrio pismo koje je ona poslala svom ocu nakon što ju nije otpratio do oltara na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem. Ipak, sud je zbog nedostatka dokaza odbacio brojne njezine tvrdnje u tužbi u kojoj je, između ostalog, navela kako joj britanski mediji žele narušiti ugled te koriste njezinu svađu s ocem Thomasom kako bi je što negativnije predstavili javnosti. Ona i Harry morali su nakon gubitka spora platiti oko 62.500 dolara sudskih troškova jer se nisu htjeli nagoditi kada je suđenje započelo. Meghan i Harry pod svaku cijenu žele zaštiti svoju privatnost i izgleda da im novac u ovoj situaciji neće predstavljati problem jer su spremni na sve.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?