Kiseljak

Oko 15 izlagača nudi božićne ukrase, kolače i vino

12.12.2015.
u 07:00

Na gradskom trgu u Kiseljaku otvoren je Božićni sajam. Organizator ovoga sajma je općina Kiseljak, a manifestaciju koja ostaje otvorena do 20. prosinca otvorio je Mladen Mišurić Ramljak, načelnik Kiseljaka.

- Ovo je treća godina za redom da organiziramo Božićni sajam. Veliki broj mladih koje vidim na ovom događaju jamstvo je kako će se ova lijepa božićna tradicija održati, kazao je na svečanosti otvorenja sajma načelnik. Svečanost otvorenja ukrasile su i snježne pahulje, a dodatno upotpunio glas Barbare Budimir, mlade kiseljačke glazbenice, koja je otpjevala nekoliko božićnih pjesama. Na Božićnom sajmu u Kiseljaku ove je godine 15-ak izlagača.

Prema riječima Mirjane Medić, ravnateljice Srednje škole "Ivan Goran Kovačić", koja je suorganizator ovoga sajma, uz osnovne i srednje škole, izlažu i udruge koje djeluju u Kiseljaku, Zajednica žena i Mladež HDZ-a BiH, kiseljačka Frama, planinari. - Štandove nam je i ove godine ustupio Sejad Herceg, predsjednik Asocijacije proizvođača organske hrane FBiH. Svaki od izlagača nudi svoje proizvode, a prihod od prodaje ide u različite, uglavnom humanitarne svrhe, objasnila je Medić.

Uz kuhano vino, glazbu, božićne kolače, ukrase i razne druge predmete izrađene s puno mašte i kreativnosti, Kiseljačani u božićnom ozračju sajma mogu uživati do 20. prosinca od 10 do 14 sati. Kupnjom ponuđenih proizvoda imaju priliku pomoći raznim udrugama među kojima su i one koje okupljaju roditelje djece s poteškoćama u razvoju, kao i žene oboljele od raka dojke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?