Neum

Održana likovna radionica u organizaciji Zajednice žena HDZ-a BiH općine Neum

14.05.2016.
u 10:00

U organizaciji Općinske organizacije Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača” Neum održana je likovna radionica u prostorijama Osnovne škole kardinala Stepinca u Neumu. Poseban naglasak bio je na decoupage tehnici ukrašavanja koja je jedna od najpopularnijih za ukrašavanje velikog broja materijala, uključujući drvo, staklo, porculan, svijeće...

Likovna radionica ima i svoj plemeniti cilj. Naime, nastale rukotvorine prodavat će se u humanitarne svrhe, a dio prikupljenih sredstava bit će namijenjen za obnovu “Vukovarskog vodotornja - simbola hrvatskog zajedništva”. Na radionicu se odazvao veliki broj žena koje su pokazale svoju kreativnost i dobru volju u doprinesu ovoj akciji. Likovna radionica samo je jedna u nizu aktivnosti koje organizira OO Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača” Neum. Kako doznajemo od predsjednice Zorice Sentić, sljedeći tjedan OO Zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” Neum organizira edukativno predavanje o temi “Važnost minerala i vitamina za zdravlje žene - osteoporoza”, a predavač je Milan Glogovac. Predavanje će se održati 18. svibnja u prostorijama Osnovne škole kardinala Stepinca u Neumu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije