tužiteljstvo bih

Održan sastanak Udarne grupe za borbu protiv terorizma

04.12.2019.
u 15:04

U Tužiteljstvu Bosne i Hercegivine danas je održan sastanak udarne grupe za borbu protiv terorizma i jačanja sposobnosti za borbu protiv terorizma.

Tema sastanka odnosila se se na aktivnosti institucija i agencija za provođenje zakona u borbi protiv terorizma i opasnosti od terorizma kao i razmatranje podataka u svrhu činjenja izvješća o stanju i trendovima u području terorizma 2020. godine.

Sastankom Udarne grupe za borbu protiv terorizma i jačanja sposobnosti za borbu protiv terorizma, predsjedavala je glavna tužiteljica Tužiteljstva BiH Gordana Tadić, u nazočnosti rukovoditelja Odsjeka za terorizam Ćazima Hasanspahića, a na sastanku su sudjelovali visoki dužnosnici policijskih, sigurnosnih, obavještajnih i drugih agencija za provođenje zakona s razine države, entiteta i Brčko Distrikta BiH.

Na sastanku su razmatrane aktivnosti u vezi s prijedlogom Ministarstva sigurnosti BiH, a koje su potrebne za činjenje izvješća o stanju i trendovima u području terorizma za 2020. godinu, koje se radi na temelju zahtjeva EUROPOL-a, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?