vitez

Održan radni sastanak dr. Dragana Čovića sa gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH

27.07.2017.
u 15:53

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom danas boravi u općini Vitez. U Etno selu "Čardaci" održan je sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima izabranim iz reda HDZ-a BiH.

Riječ je o sada već ustaljenoj praksi održavanja radnih sastanaka na razne teme kako bi predstavnici lokalne vlasti bili u tijeku sa svim političkim događanjima, ali i kako bi imali priliku izravno komunicirati s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s višim razina a glede određene problematike vezane za njihove gradove i općine.

Tako je današnji domaćin, načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić predložio da osim aktualne problematike u svakoj općini današnja tema budu imovinsko-pravni odnosi u svjetlu novih zakonskih rješenja koja se glavnom odnose  na problematiku građevinskog zemljišta. Tim povodom, sastanku je nazočio i direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović.

Nakon Kupresa, Stoca, Mostara i Viteza sljedeći sastanak će biti u Orašju već početkom rujna a izaslanstvo HDZ-a BiH će danas odražati i sastanak s gospodarstvenicima te nazočiti obljetnici stranke u Kreševu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?