Mostar

Održan kviz znanja na Sveučilištu u Mostaru

22.04.2016.
u 09:00

U sklopu manifestacije “Dani Studentskoga zbora” održan je tradicionalni kviz znanja u organizaciji Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru. Na kvizu su sveukupno sudjelovala 72 studenta Sveučilišta, a nagrade je osvojilo šestero najboljih. Kviz je bio organiziran u dva dijela. U prvom dijelu je na pismenom ispitu trebalo odgovoriti na 40 pitanja iz područja opće kulture. U drugom krugu šestero najboljih studenata je kroz usmeni dio ispita imalo priliku natjecati se za vrijedne nagrade. Ovogodišnji kviz privukao je do sada najveći broj studenata za sudjelovanje, njih 72.
Po završetku kviza znanja, predsjednica Studentskoga zbora Janja Marušić uručila je nagrade najuspješnijim studentima.

1. mjesto osvojio je Mario Šutalo (Fakultet zdravstvenih studija), 2. mjesto Franjo Pavlović (Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti), 3. mjesto Kristijan Musa (Filozofski fakultet), 4. mjesto Ivan Ćurčić (Filozofski fakultet), 5. mjesto Ivan Ćorić (Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti),
6. mjesto Matej Mišić (Filozofski fakultet). •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije