Vlada FBiH

Odluka o zakupu poslovnih prostora u Mostaru

vlada
14.01.2016.
u 15:02

Federalna vlada donijela je odluku o zakupu poslovnog prostora za smještaj federalnih ministarstava koja imaju sjedište u Mostaru za razdoblje siječanj - prosinac 2016. godine.

Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine zadužena je da zaključi ugovore o zakupu poslovnog prostora s Federalnim zavodom za mirovinsko i invalidsko osiguranje, za istočno krilo zgrade Hotela "Ero" Mostar ukupne površine 2.484,60 kvadratnih metara i pripadajućim parking prostorom, po cijeni od 14,40 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti i Federalne porezne uprave za odjel Hercegovačko-neretvanske županije.

Ugovor će biti zaključen i za zgradu u ulici Mostarskog bataljona b.b., ukupne površine 994,48 m2 i parking prostorom sa četiri mjesta, po cijeni od 13,40 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

Također, ugovor će biti zaključen i za zgradu Vakufskog dvora u ulici Fejićeva b.b., ukupne površine 662,90 m2 i parking prostorom s osam mjesta, po cijeni od 12,46 KM/m2 za smještaj Federalnog ministarstva prometa i komunikacija. U sve cijene uračunat je porez na dodanu vrijednost.

Sredstva potrebna za realizaciju ovog zakupa su planirana u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine za 2016. godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?