KORISNO

Odlični trikovi kako da kupaonica uvijek lijepo miriši: Trebaju vam ovi prirodni sastojci!

TikTok
08.10.2021.
u 07:20

Riješite se neugodnih mirisa u svega nekoliko minuta

Čišćenje kupaonice ponekad zna biti težak zadatak, pogotovo kada se radi o odstranjivanju neugodnih mirisa. No, kako biste si olakšali posao, jedna majka otkrila je tri jednostavna trika kako da kupaonica uvijek lijepo miriše.

Mama Mila na TikToku je poznata po savjetima za čišćenje kućanstva, a njezini trikovi često privlače veliku pažnju korisnika društvenih mreža. U posljednjem videu otkrila je tri laka trika za uklanjanje neugodnih mirisa iz kupaonice te oduševila brojne korisnike.

Video možete pogledati OVDJE

Kako biste očistili ručnike iz kupaonice, pomiješajte jednu šalicu alkoholnog octa i četiri kapi esencijalnog ulja lavande. Smjesu dodajte u perilicu rublja te stavite na uobičajeno pranje. Vaši ručnici ostat će mekani i mirišljavi, ali i pomoći kupaonici da ljepše miriši. Za uklanjanje neugodnih mirisa oko zahoda, podove operite pjenom za brijanje i vrućom vodom.

Jednostavno nanesite obilnu količinu pjene za brijanje na pod te dobro utrljajte, a zatim sve obrišite krpom uronjenom u vruću vodu. I na kraju, kako biste očistili odvode i riješili se neugodnih mirisa, u odvod prvo stavite pola šalice sode bikarbone, a zatim je zalijte s pola šalice limunovog soka. Odvod dobro isperite vrućom vodom kako biste se riješili nakupljenih ostataka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?