NEMOJTE JE BACATI

Odjeća vam se smanjila u pranju? Samo jedan proizvod je potreban da je spasite

shutterstock
02.08.2020.
u 17:11

Jedno pranje na višoj temperaturi od preporučene i možete potpuno uništiti svoju odjeću.

Svakodnevno pranje rublja i korištenje jakih deterdženata za rublje može oštetiti odjeću te promijeniti njezinu veličinu i u potpunosti je smanjiti. No umjesto bacanja najdražih komada odjeće, možete ih spasiti jednim jednostavnim trikom.

Bonnie Wyrick iz Nebraske u SAD-u na svom TikTok profilu pokazala je kako ona proširuje svoju odjeću i to samo s jednim proizvodom.

Bonnie je trik pokazala na ljetnoj haljini koja se smanjila u pranju i sušenju. U videu objašnjava da umjesto bacanja, ona haljinu stavi u smjesu regeneratora i vruće vode. Sudoper napuni s toplom vodom te u doda ¼ šalice regeneratora, a zatim i haljinu. Ostavi da djeluje 20 do 30 minuta, a onda je nježno rastegne i ostavi da se suši.

Nakon toga, njezina odjeća je kao nova. 

Regenerator omekšava vlakna u odjeći, a jednom kada su ona u potpunosti mekana, postaje lakše da se rastežu i mijenjaju svoj oblik.

Ovaj trik oduševio je mnoge, ali korisnici društvenih mreža pitali su se kako se sami nisu sjetili ovog jednostavnog trika.

- Ovo mi je upravo promijenilo život, hvala ti - komentirala je jedna korisnica.

- Hvala ti, obožavam ovaj savjet - složila se druga korisnica.

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?