Odsjek upravnih poslova na novoj lokaciji

Od sada se sva CIPS-ova dokumentacija izdaje na jednome mjestu

29.09.2017.
u 07:00

Odsjek upravnih poslova Širokog Brijega nalazi se na novoj adresi, preselio se u nove prostorije koje se nalaze ispod Raiffeisen banke u Ulici pobijenih franjevaca, preko puta zgrade Policijske uprave Širokog Brijega, a nadomak širokobriješke obilaznice. Tu će se na jednom mjestu građanima izdavati CIPS-ova dokumentacija - osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, potvrde o prebivalištu, potvrde o registraciji vozila.

Na službenom otvaranju novih prostora Odsjeka upravnih poslova Zdravko Boras, ministar u Ministarstvu unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije, istaknuo je kako Vlada ZHŽ-a ispunjava obećanja iz predizborne kampanje da će joj prioritet biti javni interes građana.

- Grad Široki zaslužuje ovakav objekt u koji je Vlada ZHŽ-a uložila 170.000 konvertibilnih maraka - kazao je ministar Zdravko Boras, dodavši kako će 15 djelatnika širokobriješkoga Odsjeka upravnih poslova na 330 četvornih metara moći svoje usluge pružati građanima brže, lakše i po najvišim standardima.

Ministar Zdravko Boras istaknuo je kako, unatoč legaliziranoj pljački ove županije, gospodarskoj krizi i naslijeđenom dugu, Vlada ZHŽ-a uspijeva realizirati projekte od javnog značaja.

Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade ZHŽ-a, i ministar Boras presijecanjem vrpce označili su službeni početak rada Odsjeka upravnih poslova u novim, suvremeno opremljenim prostorijama. Tom činu nazočili su predstavnici vlasti Zapadnohercegovačke županije i Grada Širokog Brijega te osobe iz gospodarskog i društvenog života. Potom je uslijedilo razgledavanje moderno opremljenih prostorija što ih je blagoslovio fra Stipe Biško, širokobriješki župnik.  

Građani Širokog Brijega pozdravili su preseljenje širokobriješkog Odsjeka upravnih poslova u nove prostore koji se u prometnom smislu nalaze na lako dostupnoj lokaciji te što će sve CIPS-ove dokumente moći dobiti na jednom mjestu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije