ZENICA

Od koronavirusa preminuo pripadnik Deminerskog bataljuna Oružanih snaga BiH

05.08.2020.
u 11:35

U Županijskoj bolnici Zenica u utorak 4. kolovoza potvrđena je smrt pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine N.S., koji je preminuo od posljedica zaraze virusom Covid-19. 

Preminuli je bio pripadnik Deminerskog bataljuna Brigade taktičke podrške Oružanih snaga BiH, a zaraza koronavirusom bila je potvrđena 27. srpnja. 

Pomoćnik direktora Županijske bolnice Zenica Kasim Spahić za portal Klix.ba je kazao da preminuli pripadnik OS BiH nije imao ranijih kroničnih oboljenja te da je infekcija izazvala smrt, a ne neki drugi razlozi.

Obitelj je demantirala ranije navode bolnice da je pripadnik OS BiH bio krupne građe uz obrazloženje da je bio u odličnoj formi i jedan od najboljih.

Ovo je treći pripadnik OS BiH koji je preminuo od posljedica zaraze virusom Covid-19.

Ministarstvo obrane BiH, na čelu sa ministrom Sifetom Podžićem i njegovim zamjenicima Mijom Krešićem i Mirkom Okolićem, izražavaju sućut obitelji preminulog pripadnika OS BiH. 

Od početka pandemije koronavirusom preminula su tri pripadnika Oružanih snaga BiH, trenutačno se 28 osoba vode kao zaražene, a 46 osoba se nalazi u samoizolaciji, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?