Razgovor predsjednika RH Ive Josipovića i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića
Povratak na članak

Očekuju se rješenja koja će poštovati jednakopravnost

Josipović je naglasio kako će Hrvati u BiH uvijek imati podršku Hrvatske

Komentari 6

RO
rosa
11:05 15.01.2014.

Draganče Čović kaže: “Hrvati su praktično nestali u Republici Srpskoj, ..." Čoviću Hrvati nisu nestali iz RS nego je srbijanska i četnička armada poubijala i protjerala Hrvate u genocidnoj tvorevini RS. Evo zašto je mene stid što jugoslaven Čović predstavlja Hrvate BiH.

VL
CR
crnaguja3011
14:54 15.01.2014.

G. rosa, sve što se napisali stoji, ali je činjenica da je danas Dragan Čović ključni hrvatski političar u BiH i da mu treba (kao i ostalim političarima koji se bore za hrvatske interese) dati povjerenje kako bi se pokušao izboriti za prava Hrvata. Ukoliko svakog našeg političara budemo u startu diskreditirali zbog ovog ili onog, onda teško možemo očekivati da nam bude bolje. Svakom čovjeku se mogu naći neki grijesi, a pogotovo javnim osobama (političarima). No, nacionalni interes treba biti prioritet i tek ako netko pokaže da radi protiv tih interesa, ili se nedovoljno za njih zalaže onda treba biti stavljen na stup srama.

VL
NO
novabila
12:21 16.01.2014.

Draga Rosa ti nemaš pojma o piltici na našu žalost koalicija Čović-Dodik je Hrvatima osigurala neku sigurnost i nadu da če se nešto riješit i tu Čović vuče konce i drži Federaciju u pat poziciji za razliku od tvojih izz devedesetke koji se samo brinu za fotelje a o dvorima nemoj pričat svi oni imaju dobre i lijepe dvore a gdje nam je alternativa u HSP-u,Lijanovičima,HKDU/Lešinari/.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.