Posušje

Obnova sanitarnih čvorova u školi bit će gotova do početka nastave

Posušje
08.01.2016.
u 07:00

Rekonstrukciju sanitarnih čvorova u najbrojnijoj po broju učenika školi u FBiH odlučio je financirati Krasnodar Petrović, direktor tvrtke Planet

Pred početak nastave drugog polugodišta u posuškoj OŠ Ivana Mažuranića u tijeku su radovi na rekonstrukciji dotrajalih sanitarnih čvorova. Nakon završenih radova na zidnim pregradama, vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama postavljaju se keramičke obloge te montaža namještaja. U toj školi s blizu 1400 osnovaca i 130 djelatnika ističu kako je riječ o sustavnom  zahvatu na sanitarnom prostoru od njene izgradnje prije više od 30 godina. Radovi se izvode po projektnoj dokumentaciji Općine Posušje, a financira ih tvrtka Planet na čelu s direktorom i suvlasnikom Krasnodarom Petrovićem. Kako doznajemo iz UGP-a, čija je tvrtka Planet članica, vrijednost radova, materijala i opreme je 35.000 KM, a kompletan iznos platit će tvrtka Planet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?