Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH

04. prosinca 2020. u 17:28 1 komentara 846 prikaza
vlada rh

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje pri Vladi Republike Hrvatske objavio je Javni poziv i program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu.
 
Detalje objavljenog Javnog poziva za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu te Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hecegovinu za 2020. godinu objavljeni su na stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Registrirane pravne osobe u BiH mogu podnijeti prijave za financijske potpore za provedbu projekata koji potiču povratak hrvatskog stanovništva na područje BiH i pridonose stvaranju kvalitetnijih uvjeta za njihov održivi život. 

Rok za podnošenje prijave je 9. prosinca 2020. godine. 

Ovdje možete pogledati: 

- Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini  za 2020. godinu.

- ​Program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu  za 2020. godinu.

- Ovdje možete potražiti obrazac za prijavu 

  • vinica12345:

    Javni poziv objavljen 26.11.2020. i traje do 09.12.2020. Očigledan primjer korupcije i kriminala u samom političkom vrhu! Ovakvi pozivi uz javnu promociju trebaju trajati barem 3 mjeseca kako bi se zainteresirani mogli pripremiti. Ovako, vidi se da je sve unaprijed ... prikaži još! smišljeno za zloupotrebu.