Udruge dijabetičara u HNŽ Insula

Obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa u Mostaru

Insula
27.10.2016.
u 14:06

U organizaciji Udruge dijabetičara u HNŽ Insula i uz podršku sponzora Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Novo Nordisk, AccuCheck/Bosnamedic, Bosnalijek, Inel Med, Agramservis, Medtronic, Mepas Mall i Bauerfeind, ove godine u gradu Mostaru po prvi puta bit će obilježen Svjetski dan šećerne bolesti, uz slijedeće sadržaje:

SUBOTA, 12. studenog 2016.godine:
11 sati–Mostar,Biskupa Buconjića 27 - svečano otvaranje službene prostorije Udruge Insula koja će služiti svim dijabetičarima u županiji.

12 sati - Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača - besplatne interaktivne radionice za djecu, tinejdžere i odrasle dijabetičare, koje će voditi uvaženi dijabetolozi, psiholog i medicinsko osoblje.

14.45 sati - Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača – Stručno predavanje na temu „Sve o inzulinskoj pumpi“ u suradnji s poduzećem Medtronic.

PONEDJELJAK,14.11.2016.godine:

17:00-19:00 sati–Mepas Mall-besplatno javno mjerenje šećera iz krvi

Pozivamo sve zainteresirane dijabetičare da do 10. studenog prijave svoje sudjelovanje u radionicama na mail: insula.udruga.dijabeticara@gmail.com ili putem broja: 063/161 - 611. Za sve sudionike pripremili smo male poklone naših sponzora!, navodi se u priopćenju Udruge dijabetičara u HNŽ Insula. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?