GENERAL HVO-a NAPISAO NOVE KNJIGE
Povratak na članak

O sukobima u Mostaru nove dokumente objavio Praljak

General Slobodan Praljak u Haagu je iskoristio polovicu vremena za iznošenja obrane projekta Herceg Bosne

Komentari 9

HE
hercegovačkiponos
11:34 04.05.2014.

Knjige koje je objavio general Praljak moraju se učiti i u osnovnim školama, kako u BiH, tako i u RH. Svi mi znamo istinu - da je politički i vojni vrh muslimana pripremao i izveo "nož u leđa Hrvatima u BiH". Vesna Pusić i Stipe Mesić su činili i čine i dalje veleizdajničke poteze optužujući Hrvate da su agresori. Takav potez pojedinaca koji su obnašali i dan danas obnašaju najviše dužnosti u jednoj zemlji, a istovremeno je podrivaju, nije zabilježen u analima povijesti.

VL
VE
verakruz
11:46 04.05.2014.

Dok muslimani brane svoje zločince, negiraju svoje zločine do smrti, dotle "naši" izdajnici rade sve na osuđivanju i demoniziranju Hrvata u BiH, koji su samo pokušavali obraniti gole živote i svoje obitelji. Dokada treba trpjeti izrugivanje Pusićke, Mesića, Yusipovića i ostalih koji stalno pljuju po bilo kakvoj hrvatskoj žrtvi. Samo zajedno smo se uspjeli obraniti, a oni uporno izdaju hrvatske nacionalne interese i rade protiv vlastite države i naroda.

VL
Avatar supportUkraine1
supportUkraine1
16:25 04.05.2014.

Bravo Generale!!!

VL
MA
Mars05
19:17 04.05.2014.

General Slobodan Praljak već je godinama nevin zatvoren u Hagu. Što je još gore, potpuno je zaboravljen od strane službene hrvatske politike. Umjesto da se takvim ljudima ponosimo, mi ih zaboravljamo. Ja sam ponosan što je rat spojio moj život s Generalovim, ali strašno me boli što je tako plemenit i pametan čovjek nepravedno postao žrtvom prljave međunarodne političke trgovine.

VL
Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
19:19 04.05.2014.

na youtube postoji ono što je radio praljak u hagu -------- rasturio je muslimanske svjedoke ali i hrvatske veleizdajnike --------- manolić priča da nije ništa znao

VL
VR
vrabac33
17:57 05.05.2014.

Naši uznici ostavljeni ste na milost i nemilost, od ovih velikih Hrvatina u RH i BiH, koji sada sjede u udobnim foteljama a viste im teret. Bog vas poživio i nadahnuo snagom da izdržite to sve i da napišete povjest ovog napačenog izmanipuliranog naroda.Te knjige će biti prava povjest jednog vremena. General Praljak je živa enciklopedija, koji sve potkrepljuje dokumentima. A mom šefu Valentinu poseban pozdrav.

VL
VR
vrabac33
18:14 05.05.2014.

Naši uznici ostavljeni ste na milost i nemilost od ovh bjednika iz RH i BiH, koji nisu ništa poduzeli, a smjestili su se u udobne fotelje vašom zaslugo. Nek vam Bog da snagu da izdržite do kraja, u tom montiranim porcesu. Hvala vam i za te knjige koje objavljujete. Istinu o dešavanjima u proteklom ratu, povjest, može te samo vi dati, jer ste svjedoci tog vremena, posjedujete veliki dio arhivske građe tog vremena. Slažem se sa komentarom da tu napisanu povjet trebaju proučavat u školama budući naraštaji. Poseban pozdrav mom šefu Valentinu. Molimo Boga za vas.

VL
SU
sumornajesen
23:22 05.01.2015.

Žalosno je i to jednostrano ocjenjivanje rata i davanje za prava samo sebi. Samokritika bi puno više pomogla da se shvati da egoističnost ne vodi nikuda. Svjedoci i dokazi se lako mogu pribaviti ali ljudskost ne. Nije dovoljno biti veliki samo za svoje: treba biti čovjek i dati prostora i za druge. A u današnjem vremenu tehnike i dokumentovanja dokaznog materijala možemo se zavarati samoljubljem i zaboraviti da i ti veliki" pametni" mogu imati onu drugu opaku stranu prema svima koji nisu u istom zboru!

VL
CO
cope
19:36 04.05.2014.

Praljak ima vremena na pretek pa za 20 godina moze da napise jos mnogo knjiga.Ali ovo nije bio drugi svjetski rat pa da se mnogi dokazi mogu sakriti,a ti dokazi poticu od stranih I domacih izvjestaca iz toga vremena,tako da Praljak nema potrebe da upoznaje "svjetsku"javnost o nekoj njegovoj istini ,jer ta javnost ima sve snimljeno I dokumentovano o desavanjima u BiH pa je prema tome Haski sud i presudio.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.