OTELI GA U DOMU

Novi detalji brutalnog ubojstva u Sjevernoj Makedoniji: Poznato kako je ubijen Žežovski (74)

07.12.2023.
u 08:17

Oliver Spasovski, ministar unutarnjih poslova, ranije je potvrdio kako je ubojstvo Žežovskog izvršeno izvan njegove kuće, dodajući kako će MUP ispitati sve detalje i dokaze

Makedonsko tužiteljstvo oglasilo se i o slučaju ubojstva Pančea Žežovskog, 74-godišnjeg frizera čije je tijelo pronađeno kada je i tijelo 14-godišnje Vanje G. Kako je objavljeno, cilj je bio natjerati Žežovskog da preda svoj automobil kako bi organizatori njime oteli Vanju.

- Nakon što su ušli u njegovu kuću, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom kod sela Rudnik, gde su ga usmrtili hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih - objavilo je tužiteljstvo. Oliver Spasovski, ministar unutarnjih poslova, ranije je potvrdio kako je ubojstvo Žežovskog izvršeno izvan njegove kuće, dodajući kako će MUP ispitati sve detalje i dokaze. Inače, njegov nestanak prijavila je njegova kćer dva dana nakon što je bio otet. Njegov automobil je kasnije bio pronađen u selu Brazda. 

Jučer je makedonska policija potvrdila kako su uhitili i Ljupču Palevskog Palča, prvoosumnjičenog u slučaju ubojstva. Prema neslužbenim informacijama Palevski je priveden na granici nakon raspisane međunarodne tjeralice. Za njega se zna kako je poslije ubojstva pobjegao iz zemlje i da se kretao na relaciji Skopje-Beograd-Turska.

 

Prekjučer je pak priveden i Aleksandar Đ., otac otete i ubijene Vanje. Tužiteljstvo ga sumnjiči kao sudionika u slučaju ubojstva njegove kćeri. Otac je na sud doveden nakon dana provedenog u policijskoj postaji i Tužiteljstvu na saslušanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije