OTVARANJE TENISKOG CENTRA

Novak Đoković večeras ponovno dolazi u Bosnu i Hercegovinu

09.09.2020.
u 16:24

Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske bit će otvoren večeras (20 sati) u banjalučkom parku Mladen Stojanović. Na ceremoniji  otvaranja bit će Novak Đoković.

- Imat ćemo obraćanje Novaka Đokovića, a očekujemo dolazak njegovog oca Srđana, rekao je predsjednik Teniskog saveza RS Draško Milinović i dodao:

- Bit će tu predstavnici institucija i mnogi drugi gosti. Pozivamo sve građane koji vole sport, koji cijene Novaka da dođu i vide šta smo uradili. Naravno, molimo ih da dođu ranije jer će broj mjesta biti ograničen zbog poštovanja epidemioloških mjera. Svi znamo kako je počela ova ideja i ono što je najbitnije je da nismo odustali od izgradnje Nacionalnog teniskog centra. Uspjeli smo u vrlo kratkom roku da izvedemo sve radove i moram reći da su svi radovi izvršeni po najvišim svjetskim teniskim standardima. 

Rasvjeta od preko 2.000 luksa omogućava da se u Banjoj Luci igraju najkvalitetniji turniri. 

- Na samom otvaranju predviđen je jedan audio-vizualno scenski spektakl poštujući naravno sve mjere koje je propisao Institut za javno zdravstvo. Želimo da ispoštujemo sve mjere, ali naravno i da poručimo svima koji vole sport, koji vole tenis da život ide dalje, zaključio je Milinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije