donacija bolnici

Nova računala omogućit će lakši pristup pacijentima

29.06.2018.
u 08:11

Privatna kladionica iz Novog Travnika zasigurno je odličan primjer uspješnog i društveno odgovornog poduzeća u državi. Donacijama, sponzoriranjima i novčanim pomoćima uljepšava svakodnevice brojnim bosanskohercegovačkim građanima.

Suvremeniji ambijent

Tako su donaciju jučer uručili Javnoj ustanovi Bolnica Travnik. Naime, svjesni činjenice kako medicinsko osoblje travničke Bolnice ulaže napor u izgradnju boljeg i suvremenijega radnog ambijenta, a koji se oslikava i na odnosu prema pacijentima, iz te su kladionice odlučili pomoći na način za koji je ova ustanova izrazila potrebu.
- Kolegica, direktorica marketinga Danijela Dujo je nakon kontakta s djelatnicima travničke Bolnice uputila zahtjev Upravi poduzeća, a koja je jednoglasno odlučila donirati računala. Zapravo, moram napomenuti da smo, nakon što smo donirali računalnu opremu za IT odjel Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj, ovoga tjedna donirali računala i za IT odjel Javne ustanove Bolnica Travnik.

Rado potpomažemo rad ovakvih i sličnih ustanova jer smo svjesni teške ekonomske situacije u kojoj se nalaze medicinske ustanove i njihovi zaposlenici - rekao je Marko Milanović, direktor poduzeća Sport plus d.o.o.

- Računala će nam pomoći u svakodnevnom radu, modernizaciji pristupa pacijentima bolnice… Drago nam je što postoje poduzeća koja pomažu ustanovama kao što je naša - poručila je Elma Milanović, zaposlenica u IT odjelu travničke Bolnice.

Nova slika

Javna ustanova Bolnica Travnik izgrađena je u razdoblju od 1898. do 1899. godine kao Općinska bolnica u Travniku. Bila je to jedina veća bolnička ustanova u središnjoj Bosni, a zdravstvene usluge pružala je stanovnicima sa šireg područja travničkoga okruga, gdje su bile organizirane samo ambulante. 
Sport plus d.o.o. će, prema riječima direktora Milanovića, nastaviti širiti krug prijatelja kojima pomaže na ovakve i slične načine.

- Nekad su to bolnice, škole, vjerske ustanove, a nerijetko i pojedinci te organizacije koje se bore za bolju budućnost u Bosni i Hercegovini.

Privatne kladionice su već dugi niz godina među rijetkim poduzećima koja se negativno komentira, ali redovito kontaktira kad su posrijedi zahtjevi i molbe za pomoć. 
Tu ružnu sliku o nama želimo promijeniti i pokazati ljudima u Bosni i Hercegovini kako smo legalno osnovano, zakonski odgovorno te poslovno uspješno poduzeće. U tome nam, uz Upravu i zaposlenike, pomažu i svi naši poslovni partneri, ali i prijatelji kao što je Javna ustanova Bolnica Travnik - zaključuje direktor poduzeća Sport plus. •

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije