Posušje

Nova predsjednica Vijeća mladih Anamarija Čolić

25.10.2016.
u 09:00

Održan je svečani dio Skupštine Vijeća mladih Posušje uz brojne goste i suradnike aktivnog Vijeća koje je za pune tri godine odradilo brojne akcije i projekte. Vijeće mladih je, uz brojne pohvale, dobitnik zahvalnice Općine Posušje na čelu s predsjednikom Matom Lončarom koji obnaša i dužnost predsjednika Vijeća mladih Federacije BiH. Izabran je Nadzorni i Upravni odbor. Prikazan je videozapis o radu Vijeća. Potvrđena je dobra suradnja s mnogima te i posuškim gospodarstvenicima iz UGP-a.

Prvi predsjednik VM-a Mate Lončar potvrdio je brojne akcije i ostvarene projekte od zaštite prirode do humanitarnih. - Mladi trebaju imati svoje zamisli i projekte koje nije bilo lako provesti bez rada i truda, ali i konkretne suradnje, kaže Lončar. Nova predsjednica Vijeća mladih je Anamarija Čolić koja je naglasila: - Zahvaljujem na povjerenju, a pred nama je još puno zadaća i projekata koje ćemo odrađivati s jasnom vizijom. Bit ćemo i dalje vrijedni, naglasila je nova predsjednica Vijeća mladih Posušje. Na kraju su dodijelili zahvalnice Radiju Posušje i Općini Posušje zbog dobre suradnje, medijskog praćenja te potpore u radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije