Obogaćen život Kiseljačana

Nova atrakcija u Kiseljaku, uz omiljene patke, Lepenicom od sada plovi i kajak

27.07.2017.
u 11:00

Nastojanjima općinskih vlasti da brojnim projektima dodatno urbaniziraju središte Kiseljaka i učine ga što ugodnijim za život i boravak, ovih se dana pridružio i jedan privatni poduzetnik s tog područja. Riječ je o Klementu Barbiću, vlasniku caffea Black Diamond, koji je svom gradu odlučio darovati kajak.

Plovilo koje je ovih dana spušteno u rijeku Lepenicu postalo je nova atrakcija Kiseljaka. - Jednostavno sam želio nešto darovati svome mjestu. Zašto ne kajak? - kazuje nam Barbić.

Gosti lokala čiji je vlasnik, kao i svi koji prolaze uz rijeku Lepenicu, mogu uživati u pogledu na kajak koji plovi rijekom zajedno s brojnim patkama koje su njezin najljepši prirodni ukras, a i miljenice mnogih Kiseljačana koji ih rado hrane. Oni kojima pogled nije dovoljan, pa i sami požele zaploviti kajakom, trebaju se javiti kiseljačkim vatrogascima kojima je plovilo, kako doznajemo, ostavljeno na upravljanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije