VJEKOSLAV BEVANDA, PREDSJEDATELJ VIJEĆA MINISTAR BIH
Povratak na članak

Nova alijansa vodila bi BiH u propast i pustolovinu

- Mora se omogućiti Hrvatima da biraju svoje predstavnike i budu jednaki sa Srbima i Bošnjacima - rekao je Bevanda

Komentari 9

DU
Deleted user
12:27 09.10.2014.

Svi na izboe i glasujmo za HNS+Covica. Ukoliko dodje do manipulacije izbornr volje Hrvata, onda treba dati punu podrsku Dodik-u i rasturiti BiH kao drzavu. To smo vec jednom napravili sa YU, mozemo opet.

VL
Avatar error
error
12:44 09.10.2014.

Naj komicnije je sto druga dva kandidata za hrvatskog clan predsjednistva su prije 4 godine govorili komsicu da povuce kandidaturu za hrvatskog clana predsjednistva a muslimane su pozvali da ne glasaju za hrvatskog clana predsjednistva, da treba omoguciti hrvatima daa sami biraju svog predstavnika danas rade ono sto su komsicu osporavali, sahovcnicu, branitelje HVO ne smiju spomenuti, cak na plakatama ne smiju postaviti hrvatski grb, sahovnicu... kakav covijek treba biti pa gaziti preko svega zivoga i mrtvoga da dodjes do fotelje kao sto rade raguz i budimir, nema tu covijekaniti je kada bilo, Komsic je gospodina za raguza, on nikada i nije volio sahovnicu, hrvata, branitelje HVO, niti je to krio, postenije 100 puta nego ove "hrvatske" feslije raguz i budimir...ali su se malo preracunali, muslinai imaju 10 svojih kandidata te plus 2 hrvata feslije raguza i budimira, nema sumlje da je ovo njihovo uvlacenje muslimanima u dupe pucanj u prazno!!

VL
RO
rosa
12:36 09.10.2014.

Dali se ovo vraća komunistička samokritika? Bevanda opisujući stanje u BiH kaže: "Najbolje to svjedoče pogubni rezultati rada ove vlasti". Znate li tko je predsjednik Vlade BiH? Vjekoslav Bevanda.

VL
BR
brodarevac
15:52 09.10.2014.

jedino HDZ dodik može spasiti svi srbi u federaciji će glasati za Čovića to se zna i to niko ne pominje ni kao Vlajkija u RS pa koga vi ....

VL
MA
marengo1
01:29 10.10.2014.

Pozivam sve bosnjake da glasaju za gospodina Raguza ili Budimira i tako posaljemo na politicko smetljiste osobu koja se do 90- tih potpisivala cirilicom i osobu koja je i tokom rata i poslije njega koketirala sa agresorskim i okupatorskim snagama. Zivjela bosanska posavina,zivjela pobjeda domoljuba a poraz Dodikovog poltrona i piuna....

VL
CO
cope
18:13 09.10.2014.

Znaci treba glasovati za gospodina Raguza

VL
KA
kankankan
22:39 09.10.2014.

Raguz je nas

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.