emotivna poruka

NK Široki Brijeg se oprostio od Grbešića: Napustio nas je veliki čovjek!

23.08.2022.
u 21:13

Nakon prerane smrti uspješnog poduzetnika Mirka Grbešića, na Facebook stranici NK Široki Brijeg objavili su emotivnu oproštajnu poruku. 

"Napustio nas je veliki čovjek! 
Ovoga poslijepodneva duboko nas je dirnula i ražalostila vijest o smrti Mirka Grbešića, velikog čovjeka, istaknutog humanitarca, vrsnog gospodarstvenika, vlasnika mnogobrojnih tvrtki u zemlji i inozemstvu te dugogodišnjeg glavnog sponzora i člana uprave NK Široki Brijeg.
O njegovom radu, najboljim ljudskim osobinama i životu svjedoče i svjedočit će mnogobrojni realizirani i od njega poduprti ili financirani projekti, kao profesionalni i prijateljski odnosi koje je imao i njegovao diljem Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i inozemstva.
Moderni stadion Pecara, po suvremenim standardima izgrađeni klupski kamp Musa-Karačić na Blatu i NK Široki Brijeg koji je postao prepoznatljiv u europskim nogometnim krugovima samo su neki od simbola u koje je pokojni Mirko Grbešić uložio sebe i svoj novac za svoje 62 godine života.
Njegovom smrću svima koji su ga poznavali i s kojima je surađivao i kojima je nesebično pomagao nanesen je nenadoknadiv gubitak.
Obitelji Grbešić izražavamo najdublju sućut, a našem dragom Mirku pokoj vječni.
Počivao u miru Božjem!, objavio je NK Široki Brijeg na svojoj Facebook stranici.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?