prezentacija sutra u grudama

Njemačka tvrtka nudi probni rad Hercegovcima

07.11.2018.
u 10:42

Prezentacija poznate njemačke tvrtke Lohmann & Rauscher, koja ozbiljno razmišlja o gradnji pogona u Zapadnohercegovačkoj županiji, bit će održana sutra (četvrtak, 8. studenoga) u 18 sati u Agroturizmu Marića gaj u Grudama (kod motela Kiwi). Na spomenutu prezentaciju pozivaju se sve osobe iz ZHŽ-a, kao i iz okruženja (HNŽ-a, RH...), koje su zainteresirane za eventualni rad u navedenoj tvrtki (u prvome redu žene do 40 godina starosti).

U Grudama će prisutnima biti predstavljena sama tvrtka, njezina povijest te uvjeti za probni rad i obuku. Naime, navedena tvrtka razmatra nekoliko lokacija na području BiH, a pogon koji bi u početku zapošljavao najmanje 200, a u konačnici gotovo 700 osoba, planiraju otvoriti u nešto više od godinu dana.

Radi se o tvrtki čije je sjedište u Rengsdorfu i Beču, a koja je međunarodni vodeći opskrbljivač medicinskim i higijenskim proizvodima s više od 5000 zaposlenika u cijelom svijetu i 160 godina iskustva u proizvodnji. Konačna odluka o tome hoće li novi pogon ove tvrtke osigurati egzistenciju stotinama obitelji u ZHŽ-u ovisi isključivo o radnoj snazi.

Naime, svi zainteresirani za rad u ovoj tvrtki na prezentaciji će moći popuniti formular ove tvrtke te će njezin stručni tim na osnovi informacija iz tih formulara izabrati 40 radnika kojima će se pružiti mogućnost probnog rada. Za taj probni rad djelatnicima će biti uredno isplaćena plaća, uplaćeni svi doprinosi te ostali troškovi koji nastanu u tom razdoblju.

Probni rad trajao bi tri mjeseca, eventualno po potrebi dodatna tri. Ako se radnici koji odu na probni rad pokažu kvalitetnom radnom snagom, početkom 2020. u ZHŽ-u će s radom krenuti novi pogon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije