Veleposlanstvo potvrdilo

Njemačka popustila mjere za ulazak građana BiH

Njemačka
05.07.2021.
u 21:12

Građani BiH sada mogu putovati u Njemačku iz bilo kojeg razloga

Savezna vlada Njemačke je od nedjelje, 4. srpnja ukinula sve mjere ograničenja ulaska za stanovnike Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Veleposlanstva Njemačke u BiH.

Naime, građani BiH sada mogu putovati u Njemačku iz bilo kojeg razloga.

Za ulazak je potrebna potvrda o testiranju, potvrda o oporavku ili potvrda o cjepljenju, prenose Nezavisne. 

"Putovanja stanovnika Bosne i Hercegovine u Njemačku su od 4. srpnja, ponovno dozvoljena za sve svrhe putovanja", priopćeno je iz Veleposlanstva Njemačke u BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

PP
penelope_po6
22:04 05.07.2021.

U Njemacku ne treba nitko ici, od njih svi bjeze, strane banke i kompanije im se masovno iseljavaju iz zemlje. Britanci su zvanicno podigli zid sa crkotinom od EU-rospke unije i uveli dozivotnu robiju danas za trgovce ljudima, i drakonskeonske kazne za one koji budu ilegalno preskakali njihove granice, ilegalne mignate i raznorazne osvajace njihove zemlje i naroda. To je jasna poruka spodobetini u Berlinu . A jeste vidjeli sto je Putin uradio danas? Samo ce ruski sampanjac moci nositi denominaciju sampanjca u Rusjii, a svi ostali ce biti druga i treca liga. Znate da je ruski kavijar Beluga, Sevruga, Asetra etc. najbolji na svijetu, i sada su uparili i svoj sampanjac, poludjeli Francuzi, a do sada je samo njihov sampanjac mogao biti sampanjac, a svi ostali druga i treca liga. Znate sto vam ovo znaci? Ovo vam Ameri, Britanci i Rusi salju jasnu poruku da suverene drzave ostaju suverene drzave , i njihovi Ustavi i Sudovi u zemlji iznad svih vas i da ce to tako ostati za vijeke vjekova, i da im nacisti u Briselu i Berlinu nikada nece provaliti u njhovu kucu i osvajati njihove zemlje tako kao i vas i porobljaviti njihov narod tako kao i vas. Oni su napravili piramidu oko vas na relaciji Amerika , Britanija i Rusija, i pritisli vas da ne mozete nigdje mrdati i da se morate predati i priznati da ste se raspali i bankrotirali!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije