Predsjednik Srbije

Nikolić odgovorio Izetbrgoviću: Idem u RS, ne priznajem ucjene!

Tomislav Nikolić
05.01.2017.
u 08:21

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću da nema namjeru odustati od posjete Banjoj Luci 9. siječnja, odnosno proslave Dana Republike Srpske.

– Naravno da ću otići da to obilježimo i proslavimo, Srbija i RS imaju specijalne veze. I ne priznajem takvu vrstu ucjena – rekao je Nikolić za “Kurir”.

Izetbegović je ranije pozvao Nikolića “da razmisli” o dolasku u Banja Luku na obilježavanje 9. siječnja.

– Gospodin Nikolić bi trebao doći u veljači u Sarajevu. Kada je u pitanju dolazak u Banja Luku, javno bih ga zamolio da razmisli o tome. Dobrodošao je uvijek, ali zarad boljih odnosa na koje se svi zaklinjemo, neka razmisli o činjenicama – istaknuo je Izetbegović.

Prema njegovim riječima, 9. siječanj je kao praznik ukinut odlukom Ustavnog suda BiH.

– Mislim da gospodin Nikolić ne bi trebao svojim dolaskom stati na stranu nečega što diskriminira bilo koga u ovoj državi. Radovalo bi mi da dođe neki drugi dan i da se ne pridružuje proslavi koja će povrijediti bilo koga u BiH, kazao je Izetbegović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije